Klättring är inte bara en sport - det är en livsstil.

 
Foto: Mats Andersson  Outdoor Experience, Romsdal Norge

Foto: Mats Andersson Outdoor Experience, Romsdal Norge

 

Bohuslän

Sverige har mycket vacker klättring att erbjuda, här finns allt ifrån sportklättring i Ågelsjön, till Europas bästa singel pitch sprickklättring i det fantastiska Bohuslän. Med andra ord klättring för alla nivåer och intressen.

Romsdal

Romsdal, Norge, även kallad The Scandinavian Chamonix, är mest känt för alpinklättring och vackra tradleder. Här finns chansen att bli Fjellkonge eller Fjelldronning om man bestiger 7 olika berg, alla med fantastiska vyer. Området är självklart känt för sprickklättring men också för boulderklättring.

 
 
Romsdal Norge, Kvandalstind

Romsdal Norge, Kvandalstind

 
Foto: Anna Henriksson,  Bohuslän Sverige

Foto: Anna Henriksson, Bohuslän Sverige

Screenshot 2019-01-24 at 18.44.08.png
Screenshot 2019-01-24 at 18.43.53.png
 

RESAN DIT

Hur du tar dig dit beror på vilken plats du bokat. Därför kommer jag skicka mer info i bekräftelsemailet du får när du bokat din resa.

BOENDE

Romsdal: här finns ett antal bra hotell och campingplatser.

Bohuslän: jag rekommenderar Bohusläns klätterstuga för övernattning. Här får ni känna på den äkta "klättrings-kulturen". Man kan även tälta och ändå vara med i gemenskapen. Det finns också ett närbeläget hotell med spektakulär havsutsikt.

VAD DU behöver ta med

Jag ansvarar för all utrustning vid klättring förutom klätterskor. Se till att eran försäkring täcker klättring eller att ni är medlem i en klätterklubb.

 
 

bokning

Klätterturer kan bokas mellan maj och oktober.

Ta kontakt med mig för mera information så ska jag se till att ordna turen enligt era förväntningar.